Przejdź do zawartości

MediaWiki:Ipb-confirmhideuser

Z Atlas MN

Zamierzasz zablokować użytkownika z włączoną opcją „ukryj użytkownika”. Spowoduje to pominięcie nazwy użytkownika we wszystkich listach i rejestrach. Czy na pewno chcesz to zrobić?